Särslövsvägen 38; 212 91 Malmö |040-49 40 90 | Öppetider i Sallerupsdammarna 08:00 - 21:00 | Bli Medlem | loga in
bron

Endast medlemmar får boka båtarna.

Båtarna bokar du i Sallerupsdammen, Tfn.: 040-49 40 90.

Barsebäck
I Barsebäckshamn har vi en båt med utombordsmotor som kostar 150 kr per dag att hyra. Bensin måste du själv ha med dig. Utanför Barsebäck är torskfisket ofta bra och under våren finns det chans att kroka en havsöring. För att låna båten måste man visa upp ett körkort som man får efter en utbildning på båten. Intresse kan anmälas till båtansvarig.

Ringsjön
I Ringsjön har vi en båt som du kan låna till en kostnad av 50 kr per dag. Ringsjön har ett bra bestånd av abborre och gös.
För att få fiska i Ringsjön måste du själv lösa fiskekort.  Du kan hyra en 2-hästars två-takts utombordsmotor. Det kostar 100 kr per dag att hyra motorn, ingen bensin ingår.

Vombsjön
Vi har även en båt i Vombsjön vid Björkaåns utlopp. Båten kostar 120 kr per dag att hyra och då ingår fiskekort för 2 personer. Abborrfisket i Vombsjön har varit fantastiskt bra de senaste åren. Du kan hyra en 2-hästars två-takts utombordsmotor. Det kostar 100 kr per dag att hyra motorn, ingen bensin ingår.