Home Events - SFK Spinnaren Inbjudan till Bornholm – ENDAST MEDLEMMAR

Inbjudan till Bornholm – ENDAST MEDLEMMAR

Klubben anordnar fiskehelg på Bornholm den 22-24 september.

Vi har bokat 2 st stugor med vardera 4-6 bäddar i Strandlökken på Strandvejen 79 i Rönne.

Så snart det är bestämt hur många bilar som ska tas med över, ska vi också boka biljetter på Bornholmslinjen. Vi reser nångång på e.m. på fredagen och tillbaka troligen 18.30 på söndagen.

Kostnaden per vuxen person har vi bestämt till 1.000:-, och kostnaden för juniorer är 600:-. Då ingår boendet i 2 nätter och 2 frukostar, 2 luncher (Smörgåspaket! Ta med termos till lunchkaffet!) och 1 middag. Kvällsmat på fredagen och på hemresan på söndagen får du fixa själv! Resan med Bornholmslinjen, och ev fiskekort i put n take ingår INTE. (T o R med färjan kostar ca 1.000 danska kronor per bil, och heldags fiskekort i put n take ca 300:- DKK!)

OBS!! Klubben har krav enligt §14 att deltagare i tävlingar som klubben arrangerar sker på egen risk, önskar klubbens ungdomar att följa med så kräver vi att målsman är med på turen.

Put n Take-vatten:

1. Sportdres Ørredsø, Vellensbyvejen 6, 3700 Rønne

2. Stenbrudssøen Nexø Ædelfisken Bornholm Put and Take, Stenbrudsvej 55, 3730 Nexø

Ska du fiska från kusten? Glöm inte statligt ”Fisketegn” https://fisketegn.dk/ Personer under 18 år och folkpensionärer behöver INTE fisketegn. Fisketegn kostar 46:- DKK per dag.

Anmäl dig snarast via formulär på hemsidan, eller via mail till styrelsen. Ange om du kan köra och hur många du kan ta med i bilen. Ange också gärna om du vill fiska vid kusten eller i put n take-vatten.

Anmälan via web, mail till styrelsen[@]sfkspinnaren.se
Mer info: Göran Brandt 076-8210638

Datum

sep 22 - 24 2023
Expired!

Tid

All Day

Mer info

Anmälan

Lämna ett svar