Lite innan 07:00 samlades vi på parkeringen vid Ljungs Kula. Alla var taggade och förväntansfulla och hoppades på en fin utdelning på fisket. Vädret var lite småduggigt och parkeringen riktigt geggig efter gårdagens regnade, framåt dagen så blev det bättre och t o m solen tittade fram. Torbjörn kom strax innan 07:00 och vi kunde lasta in vår packning i hans bil för transport upp till vattnet, en fick åka med – vi övriga fick gå. Uppe på plats hade Torbjörn genomgång av regler och sedan kunde vi stätta ihop vår utrustning med hjälp av pannlampor och ge oss ut på fiske. Orådet som ligger mycket naturskönt består av två dammar där djupet i den stora dammen är ca 2,5m och 3,5m i den lilla som även har en stuga som man kan hyra. Tommy var den som hittade rätt fluga snabbt och fick ett mycket bra fiske, det var en liten svart montana i storlek 12 och med röd thorax. Fisket var mycket bra fram till lunch för en del sedan avtog det och vi kunde lugnt grilla korv. Maten ingick i priset, det blev korv med potatissallad vilket satt mycket fint. Vi hade om vi räknat rätt fått 18 st innan lunch. Efter lunch var inte fisket alls lika bra men vi misstänkte att vi antagligen nästan tagit upp de som var nyinsatta och att locka de gamla verkade inte funka. Ett gäng som var här igår hade dock ett bra fiske i regnet, 36 st fick de. Då fisket inte var på topp så var det en del som packade ihop, rensade sin fisk så vid 15 var det inte någon som fiskade alls. När Torbjörn kom så var alla i stort sett klara att lasta in. Även om fisket var trögt efter middagen så tyckte ändå alla att det var ett mycket trevligt fiske där även omgivningen gjorde att man njöt. Bäst gick det som sagt för Tommy som fick 8 st.