Ett litet gäng kom dagen innan för att snacka fiskehistorier, plocka med utrustningen och se till att kaffet var klart när de andra kom på morgonen dagen efter. Det snöade ymnigt dagen innan så det låg ett snötäcke på drygt 1-1,5 dm och det visade sig att snösörjan lagt sig på dammen så där blev det inget fiska av utan det var bara att samsas om att fiska i strömmen. Då dammen gick bort och så många stod i strömmen så blev den nog rätt sönderfiskad efter ett tag och det blev inte så många fiskar tagna. Bäst gick det för Mats som fick 6 st på tricoloren mask men behöll 4. Annars var det Brostorparen som de andra fick fick på. All fick fisk utom undertecknad men Mats delade med sig av en sina fiskar så ingen åkte tomhänt hem, tack Mats. Det är en liten chansning att ha fisket så pass sent men vill det sig så brukar detta sena fiske ge utdelning och fin fisk. Vi får se hur det går nästa år.

//Micke