Det blev en mycket blåsig tävling och piren som vi kallat nordöstra visar sig egentligen vara sydöstra då kanalen går i nord syd riktning vilket man inte tänker på. Vi samlades på plats med tanke på Corona så arrangerar inte vi några samåkningar utan det får var och en sköta själv i så fall. Inget direkt horngäddeväder bjöds vi på, 10 s/m med 17 i byarna var nog mer 17 s/m konstant med ökande fram mot dagen och en sol som kom och gick mellan molnen, dock klarade vi oss ifrån regnen som gled över Malmö istället. Vi blev 10 st av 15 anmälda, jag kan tycka att om man inte kommer på en tävling som man har anmält sig till så kan man meddela detta till den som håller i tävlingen, ett enkelt sms funkar bra. Att själva fisket var trögt fick vi erfara och det visade sig att de några av de som gav sig längst ut på piren i motvinden var de som lyckades bäst. I slutet så fick de stå snedlutade mot vinden för att inte följa med då vindstyrkan nog hade ökat till minst 20 s/m.

Andreas Rosenberg lyckades hitta 4 horngäddor och vann på dessa. Micke Hammarlund som fick ihop 3 st fick nöja sig med en andra plats. Sedan var det hett om tredje platsen då 3 st hade var sin horngädda, Kjell Olsson visade sig gå segrande ut den striden då hans horngädda var tyngst.

Totalt kom det upp 10 horngäddor på 10 man men på 5 man…. Inget lätt fiske idag.

Förnamn Efternamn Antal Tyngsta Plac Sen Poäng
1 Andreas Rosenberg 4 1 15
2 Michael Hammarlund 3 2 12
3 Kjell Olsson 1 400 3 10
4 György Hegedûs 1 340 4 8
5 Patrik Rickard 1 270 5 7
6 Eilert Person 0 0
7 Göran Brandt 0 0
8 Johnny Nyberg 0 0
9 Lothar Neiburh 0 0
10 Ricardo Cruz 0 0