Att vara medlem i SFK Spinnarens veteransektion ger fiskeintresserade möjlighet att i likasinnades kamraters sällskap bedriva olika slags sportfiske. Dessutom träffas vi en gång i veckan, onsdagar vid 10-tiden, och fikar tillsammans.

Förutom lägre årsavgift för pensionärer har vi också förmånliga villkor för fisket i Sallerup. Dessa villkor kan variera något från år till år och framgår av aktuell prislista.

Sallerupsdammarna är också en viktig angelägenhet för dom flesta av oss. Eftersom klubben ansvarar för fiskekortsförsäljning och i övrigt skötsel av anläggningarna och medlemmarna i Veteransektionen tillhör dem som har mest fritid, så är många av oss engagerade i tillsyn, underhåll och förbättring av anläggningen.

Fisketurer planerar vi tillsammans på onsdagar. Det kan vara torskfiske på Öresund, men även abborremete och flatfiskmete. Andra måndagen i maj fiskar vi horngädda. Sist men inte minst fiskar dom flesta av oss oftast i Sallerup.

Förutom veteransektionens gemensamma fisken finns också möjlighet att några av oss fiskar tillsammans när man måste begränsa antalet deltagare. Det gäller framför allt vid småbåtsfisket från våra båtar i Barsebäck, Ringsjön och Vombsjön.

Alla pensionärer oberoende av ålder men med visst fiskeintresse är välkomna i gemenskapen.