Göran “Goja” Andersson tog oss med till Löderup då vi denna gång endast blev 4 st och alla hade vadare. Visserligen behövs det inga vadare på detta ställe och det är ett mer spinnställe men parkeringsutrymmena är begränsade så det passade oss att vi tog detta ställe denna gång. Vi började först med frukost hemma hos Goja inna vi packade oss samman i två bilar och åkte iväg. Fisket var trögt och den enda som hade en känning var Lasse som fick drilla fisk i ett par sekunder innan den släppte. Vi åt en baguette som Birgitta hade gjort åt oss innan vi packade ihop och drog till Engelska bryggan. Ute på bryggan stod det redan ett gäng så vi bestämde att vi fiskade längs med strande på vänstersidan bort mot saltaren, här var temperaturen bättre, 7 grader mot 5 i Löderup, men fisken uteblev ändå. Vi träffade andra som fiskat hela veckan som berättade att de hade haft ett uselt fiske utmed hela Skånekusten.