Vi möttes alla av ett vackert väder denna dag i Coronans tider vilket gjorde det lättare att genomföra denna tävling då vi bl a kunde sitta utomhus och genomföra platsdragningen och registreringen. Vi blev 25 st och vi hade markerat ut 32 platser så det fanns en del tomrum att kunna flytta till efter fångst eller om ville rotera lite. Alla höll sig utspridda även under regelgenomgången och kunde därefter få gå ner till sina platser.

György var den som först fick kontakt med fisk redan på första kastet och jag tänkte att det kommer nog att bli ett fint fiske för oss idag men när tävlingen var slut kunde vi konstatera att 6 st av oss 25 hade fått fisk och totalt kom det upp 8 st. två som fick 2 st. Efter fisket var det invägning, fika och prisutdelning. Dagens segrare blev Mohamed Achhab med en fisk på 2 800g. På andra plats kom Andreas Rosenberg med en av sina fiskar på 2 030g. På tredje plats och på första plats för juniorer kom Viggo Widell med
sin fisk på 1 920g.

Album

 

Namn Antal Tyngsta i gram Plac Plac Jun Poäng
Mohamed ACHHAB 1 2800 1 15
Andreas Rosenberg 2 2030 2 12
Viggo Widell 1 1920 3 1 10
György Hegedus 2 1750 4 8
Lothar Neiburg 1 1700 5 7
Khuong Ngo 1 800 6 6
Andreas Nilsson
Bengt Gustavsson
Bernard Budna
Christer Alm
Gert Hägg
Göran Brandt
Hakim Chahboun
Jacob Åkerman green
Joan Periola
Jun Sing Hew
Karl-Åke Månsson
Kjell Winblad
Kurt Grip
Lars Persson
Melker Wiklund
Michael Hammarlund
Mohamed Zrewill
Ola Ågren
Patrik Rickard
Ralph Jönsson
Shadi Zrewill