En sådan tur att vi flyttade fisket ifrån den 14 mars då det blåste 8-10 s/m och det var riktigt kallt till idag då solen sken från en blå himmel och det blåste 4-6 s/m istället. Vi blev 6 st som träffades vid parkeringen vi badplatsen vid Lilleskog kl 07:30. Här har man stora sträckor att kunna fiska av både till höger och vänster om badplatsen. Vi började att fiska oss bort åt höger och fiskade oss bort till revet, temperaturen var ca 6 grader i vattnet och färgen på vattnet var rätt ok så det kändes som att någon fisk skulle vi nog kunna lura. Vi var 3 som flugfiskade och 3 st som spinnfiskade så vi hade en del förhoppningar om att få fisk. Kjell var den som till sist innan lunchuppehåll fick en liten havsöring som fick simma tillbaka.

Vid 11 så grillade vi korv som vi åt med bröd och Gojas speciella surkålsblandning med majonnäs och jalapeño, passade mycket bra till korven. Efter lunchen testade vi att fiska till vänster om badplatsen, vi gick bort till revet efter nästa parkering och fiskade oss tillbaka man vi avbröt efter ett tag då det var mycket skitigare i vattnet här och gick tillbaka och testade där Kjell fick sin fisk igen innan vi bröt upp och tackade för oss. Vi fick i alla fall en mycket trevlig dag tillsammans i det härliga vädret även om fisket inte var som vi hoppades på. Deltagare:(Kjell Winblad, Göran Andersson, Ola Ågren, Michael Hammarlund, Calle Werner och Lars-Göran Hansson).