Detta är ett av de två övernattningsfisken som vi har i år, vi har dragit ner på antalet övernattningar med tanke på Covid så detta var ett av de fisken som blev kvar då det är en bit at köra hit. Vi hade 10 platser men p g a sjukdommar så blev vi 8 st vilket var lätt att placera ut då det finns 3 stugor och två rum i huvudbyggnaden och inga som hade några förkylningssymtom var välkomna vilket som tur var inte några av oss hade. Vi fick tillträde från 17:00 och även fiska en stund på kvällen fram till skymmning och vi hade ett mycket bra fiske fast det blåste halv storm. En regel som vi har är att när man fått en fisk som man behåller så lämnar man platsen, går upp med fisken till rensbordet och rensar eller hänger den där innan man fortsätter att fiska och det fungerar mycket bra. 

Efter fisket så var det dags för kvällsmat, det blev kallskuret då ingen var speciellt intresserad av att stå och brassa käk denna dag, det var mycket gott och alla lät sig väl smaka. Efter maten blev det en del fiskesnack och teorier innan det var dags att krypa till kojs. 

På lördagen så hade vi bara tre tider att hålla, kl 9 vart det frukost, kl 12:30 var det lunch och kl 16 skulle vi vara färdigpackade att åka. När man så ville börja fiska var upp till var och en men alla var ute till kl 7 och svingade sina spön. Vädret var bättre idag även om Nisse snackade om snöstorm, det blåste inte så farligt och solen tittade fram men lite längre fram på dagen fick han sin snö i alla fall, det kom ett par flingor ett par minuter. Lunchen bestod i korv med potatissallad och den försvann snabbt. Då fisket hade varit mycket bra båda dagarna så kom vi snabbt upp i kvoten och allt eftersom drog den ena bilen efter den andra, vi som lämnade sist för att kolla att altt såg ok ut efter oss körde vid 15-tiden Summeringen var att det var en mycket trevlig fisketillställning och vilka flugor som funkade bäst, ja det var många olika så ingen speciell bröt mönstret, det fiskades med nymfer till maskar i olika färger. Deltagare:(Inge Ahlberg, Michael Hammarlund, Mats Arvarstsson, Niels Nielsen, Andreas Rosenberg, Calle Werner, Göran Andersson och Mirco Kovacic).