Vi förhandsbokade 4 båtar och det visade sig senare att det blev samma dag som de skulle sjösätta så vi fick åka ut lite senare än tänkt men det gjorde inget med tanke på vädret. Det blåste en hel del denna dag och regnet hängde i luften, en fin gädd dag med andra ord men ack vad vi bedrog oss. Endast en båt hade med sig elmotor vi andra rodde. Vi blev 7 st av de 8 som anmält sig, en dök inte upp, vi hade även en anmälan som togs tillbak p g a att vederbörande blev sjuk. Vi testade många olika sätt, flugfiske, jerkbait, spinnfiske, mete med mask, dragrodd men inte mycket hände, två hugg hade de i elmotorbåten det var allt. Tanken var att vi skulle träffas vid bryggorna igen kl 15 för en liten träff med kaffe och kaka men många droppade av en timme tidigare då fisket inte var någon höjdare och det var inte speciellt varmt. Vi två båtar som segade in i det sista ( 3 man) valde att packa ihop och dra hem istället då ingen av oss av speciellt intresserad av kaffe och kaka utan mer en varm dusch. Vi gör nog ett nytt försök igen nästa år och hoppas på bättre väder, det får gärna blåsa men inte 10 s/m 🙂 Deltagare:(Michael Hammarlund, Göran Andersson, Rolf Narberg, Lars Persson, Melker Wiklund samt Rasmus och Pontus Eriksson)