Klubben hade bokat en dag vi Bondemölla men p g a Covid valde vi att inte övernatta och åkte upp för dagen. Vi var 11 st som hade anmält sig till detta event och vi träffades uppe på plats kl 07:00 och fick reglerna genomgågna av Benny innan fisket kunde påbörjas. Fisket blev inte vad vi hade hoppats på, kanske var det vädret då temperaturen på nytt fallit och regn var lovat framåt dagen men på hugget var de inte. Den fluga som verkade funka bäst för dagen var visst squirmy i ljusbrun färg. Vi gjorde ett upphåll mitt på dagen för lite korvgrillning innan vi fortsatte att fiska. Allt eftersom så började folk även att trappa av och när kvällen var kommen så var vi inte många kvar. Vi fick totalt 15 fiskar där minsta vägde 1,8 kg och största 4,4 kg, de flesta låg mellan 2-2,5 kg. Benny kom för att kolla hur det gått och blev lite förvånad att vi inte fått mer fisk. Han visade oss 3 som var kvar sin flugask och med tanke på att han tävlingsfiskar så var det en aha upplevelse att se dessa små flugor som han körde med. Han gav mig och Mohamed en snabbkurs i hur han fiskade dessa och hade efter 5 min fast fisk. Man har mer kvar att lära helt klart. Deltagare:(Inge Ahlberg, Michael Hammarlund, Niels Nielsen, Tore Holm, Kjell Winblad, Lennart Bundy, Mirco Kovacic, Håkan Persson, Mohamed Zrewill samt Peter och Isak Larsson).