En mycket trevlig och lyckad grillkväll genomfördes i strålande solsken men kylan hade gjort sig påmind och den vind som drog igenom var allt annat än varm. Däremot var det varmt på grillarna och Görans hemgjorda hamburgare grillades av grillmäster själv. Snart åts det hungrigt av dessa hamburgare och man kunde se att de verkligen var goda för de försvann snabbt ner i över tjugotalet hungriga halsar. Efter att alla hamburgare och korvar var slut så tackade vi alla grillmäster och Micke berättade för alla närvarande om vad klubben höll på med, om båtarna, dammen, utfärder och Km och lite annat. Vi tackar alla nya och gamla medlemmar som kom idag och vi hoppas att vi ser många av er på några av våra aktiviteter som vi skall genomföra under året. Till hösten kommer det ett nytt tillfälle att få träffas, snacka, umgås och njuta av vad som då kommer att grillas.