En stund innan 07:00 skulle vi träffas i Ljungs Kula vilket de flesta lyckades med. Vädret visade sig från sin bästa sida, sol och mycket svag vind, även om temperaturen var lite låg direkt på morgonen men den steg ju mer solen värmde. Dammarna låg spegelblanka så vi befarade att det skulle bli trögfiskat men ack vad vi bedrog oss. Flugan för dagen var vit eller vit/grön, de flesta regnbågarna föll för någon av dessa.

Vi gjorde ett break för lunch vid 11:30 tiden, grillad korv med potatissallad. Efter lunchen så var det trögt som det brukar och det kom nog bara upp 4-5 st på EM. Totalt så kom det upp 28 st och största fisk var på 4,2 kg och minsta på 0,9 men de flesta låg mellan 2,0-2,6 kg. En liten stund innan 16:00 kom Torbjörn för att hämta oss och då var alla klara med rensning m m så det var bara att packa in grejerna i bilen för transport ner till parkeringen. Detta kan ha varit sista gången vi fiskade där då Barbro och Torbjörn inte vet om de skall fortsätta till hösten eller inte.

Foton från utfärden