Äntligen så blev det minusgrader i Skåne så även vi får komma ut på isarna och fiska. Det var ett bra tag sedan vi hade en KM-tävling i pimpel men i år blev den av. Vi blev 6 man som anmälde sig vilket ändå är bra med tanke på Corona och det korta varslet då vi bestämde sjö i tisdags. Vi samlades vid Hallaskog denna underbara dag med minus 11 grader och en strålande sol från blå himmel. Alla blev färdiga snabbt så vi startade lite tidigare. Patrik och Andreas älgade iväg till andra änden medans vi andra stannade här i början. Det högg redan i första hålet men det var bara tusenbröder, det verkade även bara stå två per hål där man fick någon även om Patrik hade ett hål med 14 st. Det var mycket folk på isen, fler som fiskade men även många som åkte skridskor, flanerade, grill myste vid grillplatserna ja det var nog över 100 st på isen denna sköna vinterdag.

När vi sedan träffades och vägde in så visade det sig att Patrik vann med 1160g, Micke kom tvåa med 330g och Andreas kom på tredje plats med 200g.

Plac Namn Vikt i gram
1 Patrik Rickard 1160
2 Michael Hammarlund 330
3 Andreas Rosenberg 200
4 Kjell Olsson 150
5 Mirko Kovacic 30
6 Karl-Åke Månsson 10

 

 

Pristagarna i 2021 år KM i Pimpel
Pristagarna i 2021 år KM i Pimpel