KM i kustfiske blev inte den soliga och sköna höstdag som jag hade beställt, istället fick vi snålblåst och regn inte alls vad jag ville ha. Vi blev 10 st som trottsade vinden och regnet. Det såg först ut som att vi endast skulle bli 6 st men precis vid 9 så ramlade de andra in. Även fisket verkade som om det skulle bli lovande, 3 fiskar uppe innan 10 min men sedan blev det segt och det var långt mellan huggen. Anders fisk en havsöring en bit in i tävlingen som fick simma tillbaka, annars så var det sej, sandskädda, skrubba, torsk och smörbult som kom upp. Dagens segrare blev Anders med 3 arter som gjorde att fick ihop till 80 poäng. På andra plats kom Andreas även han med 3 arter men inte lika många då han fick ihop till 70 poäng. Sedan var det tajt mellan Göran B och Casper då de båda hade 45 poäng men Göran gick segrande ur striden på vikt då han hade 770g mot Caspers 580g så han tog tredje platsen. Casper kom därmed på fjärde plats och Bernard på femte plats med sina 3 sejar och 30 poäng. Resterande blev utan fisk och poäng. Casper som var enda junior som fick fisk vann därmed junior tävlingen.

Namn Poäng Placering Placering junior Poäng stormästaren
Anders Sonesson 80 1 15
Andreas Rosenberg 70 2 12
Göran Brandt 45 3 10
Casper Andersson-Kryhl 45 4 1 8
Bernard Budna 30 5 7
Michael Hammarlund
Lars Kristensen
Lars Persson
Melker Wiklund
Karl-Åke Månsson