Så var det äntligen dags för regnbågsfisket i vårt grannland. Vi hade spetsat in oss på Store Rosenbusk som är känd för att ha stor fisk men vi fick reda på att de inte gjorde någon utsättning denna vecka så vi valde att börja titta på andra alternativ. Vi tittade igenom en hel del ställen och vägde för och mot varandra och till sist så hade vi några kandidater. Vid träffen i Sallerup kl 0500 på morgonen så beslöts det att vi åker till Örsted Fisk & Golf som ligger ca 1 timmes körning bort. Det visade sig att vi skulle få en mycket varierad dag i form av vädertyper av alla de former, tror vi hade allt utom åska… Även fisket blev av lite annorlunda karaktär där Mikael Larsson fick en stör under tiden han flötmetade efter regnbåge med räka. Han lyckades även få en karp när han skulle veva in och kolla sitt bete. Micke Hammarlund fick en Guldöring på fluga och senare lyckades han med att få en stör som simmade på hans lina så jiggen fastnade i fenan. Kjell, Mirko och Andreas var de som lyckades med att få var sin regnbåge på + 4kg. På Örstedt kan man få premier för lite olika saker, t ex för guldöring, fisk över 4 kg m m. Premierna består av att man får välja ett nummer 1-10 och så vinner man det som finns bakom luckan. Vi 7 som var med på denna resa hade det mycket trevligt och inget annat än att säga gott om hela anläggningen. Vi får se om det kan bli Store Rosenbusk nästa år istället.