Det blev en dimmig start på vägen som kunde ha startat senare p g a en singelolycka innan Rydsgård men ingen av oss var inblandad men vi satt i kö en stund. Vi kom till sist upp och fick träffa Torbjörn som körde upp vår utrustning och gav de äldre skjuts. På plats vid dammen så drog han alla riktlinjer och regler och sedan var det bara för oss att knalla ut och ta plats runt dammen. Vi var 12 st och det kändes inte allt för trång men fler bör man inte vara. Övre damman kändes inte lika fiskbar p g a att den var mycket humusfärgad men han hade satt i fisk där med.

En del fisk fångades i början men vissa hade det trögt och en del fick inte sin fisk förrän efter korvgrillningen. Vi grillade korv och till det potatissallad och det blev mycket uppskattat och det ingick i priset. Både ny och gammal fisk fångades men vi var inte lika begeistrade i år som i fjor, fisken var mindre och inte av samma kondition men det har en del med den varma sommaren året innan.

Dagens största fick Mikael Larsson men den färgad hanne på 3,5 kg, annars var vikten mellan 0,8 – 3,5 kg där flertalet låg omkring 1,5 kg. Tyvärr var även fenkonditionen inte den bästa denna gång, inte alls som i fjor eller andra år innan dess.

Vi ser fram mot höstens fiske och hoppas att den kommer att bli mycket bättre.