Så var de till sist dags för horngäddetävlingen. Vi samlades vid 06:30 på parkeringen vid Falsterbokanalen på Kämpinge sidan. Det blåste en del men vi skulle få det mesta av vinden i ryggen om vi fiskade mot Kämpingehållet. Vid 07:00 tutade vi igång tävlingen och redan i de första kasten kände vi att det blir nog inte som förra årets fiasko med inga horngäddor. Under dagen ökade vinden och det var skönt att stå nedanför pirkanten men en del stod på själva yttre piren vilket måste ha varit tuft. Kurt stod på den lilla piren inne vid kanalen stod mitt i motvinden vilket måste ha varit ännu värre.

Som vi misstänkte så var det Patrik som var först till 25 efter ca halva tiden hade gått. Han började därefter rensa sina fiskar och vi andra jagade vidare. När det var ca 20 min kvar var det Kjell och Micke som fajtades om andra platsen, det blev Kjell som han före, han fick sin 25:e när Micke hade 24 och strax därefter fick Micke sin 25:e.

Även juniorerna fiskade på bra och Eliot som verkligen brinner för fiske fick 16 st tätt följd av Simon med 13 st. Glädjande att se att på dagens tävling var det 5 juniorer.

NamnSenior/JuniorAntalTyngstPlacPlac Jun
Patrik RickardSenior255301 
Kjell OlssonSenior25 2 
Michael HammarlundSenior256503 
Elliot EricssonJunior16 41
Kurt GripSenior13 5 
Simon NilssonJunior13 52
Karl-Åke MånssonSenior10 7 
György hegedüsSenior9 8 
Göran BrandtSenior9 8 
Acke AlbrektsonJunior5 103
Arvid KarlssonJunior5 103
Elis KarlssonJunior5 103
Henrik KarlssonSenior2 13 
Annegret NilssonSenior0   

 

 

 En udda horngädda :-)Elis med en udda horngädda 🙂