Då var det så dags för årets första KM och även ett nytt fiske för klubben i KM sammanhang, abborrfiske i Malmö kanal. Fisket skulle börja 08:00 men vi fick skjuta på det i en kvart för att få en utgångstid. Tyvärr hade inte alla kommit till 08:00. Vi funderar på att ändra tiden till tidigare inför nästa år då fisket verkar vara bättre innan det blir ljust och då kommer även en inställelsetid att finnas med i utskicket.

Fisket var mycket trögt denna dimmiga och gråa dag, vi pratade med andra fiskare som varit igång ett bra tag innan vi kom och en del av dem hade haft bäst fiske innan 07:00 därefter så kom det upp sporadiska fiskar.

En del blev tydligen trötta på att det inte hände något så de drog hem innan tävlingen var slut!! Vi andra som fiskade på till slutet fick i alla fall njuta av fikat efter avslutat tävling. Även prisutdelningen blev snabbt avklarad då det bara var en deltagare som fått fisk, Ola vann stort med sina två fiskar som gav en total längd på 46,5 cm. Några av oss hade haft kontakt och tappat fisk men vi var lika glada för det.

Olas fiskar