Flugfiskekvällar

Utbildnings kvällar i klubben:
Torbjörn Svensson kommer att köra lite flugfiske i Sallerup på utvalda onsdagar som kommer att innefatta allt inom flugfiskeutrustning, kastkurs, flugbindning och entomologi (läran om insekter) till husbehov, i Spinnarens regi under 2024.
Detta passar helt nya flugfiskare och ni som har flugfiskat ett antal år. Har ni kompisar som vill lära sig flugfiske så är det här ett ypperligt tillfälle för dem att bli medlemmar i klubben och lära sig flugfiske, detta är bara för medlemmar, och det är gratis.
Varför då kurs, det behöver inte jag, tycker kanske ni då. Jag tror inte att någon är fullärd flugfiskare, även om man fiskat i många år eller är helt ny flugfiskare så kan man alltid lära sig några nya trix. Fixa till sitt kastande eller bara lära sig kasta med flugspö. Få lite kunskaper om flugval vid svårare fiske mm. Man behöver inte binda flugor om man inte vill, men man kan följa med i lite fördjupning i Insekters liv och beteende, för att kunna göra rätt flugval.
Det är inget fördrag var man sitter och lyssnar, man samlas ganska enkelt runt omkring Torbjörn Svensson vid ett bord och han samtalar med dig, du som blott vill vara social över en kopp kaffe är givetvis välkommen också, men i slutändan är det ändå Torbjörn Svensson som sätter dagordningen för kvällen.
Den 7 februari går vi igenom spö rullar linor tafsar, infiskningstekniker, eller så mycket vi hinner med. Det här är en bra kväll för er som skall köpa ny utrustning, vad ni skall tänka på och givetvis möjligheter att ställa frågor.
För det skall kunna genomföras för klubbens medlemmar så bör vi vara minst 5 deltagare men helst fler med start den 7 feb, den 28 feb och den 13 mars.
Hur vi lägger upp det framöver vill Torbjörn Svensson ha hjälp med av er, efter era önskemål.
Det krävs inga föranmälningar. Men tryck på gillaknappen så får Torbjörn Svensson lite koll på hur intresset är så han kan planer kvällen därefter.
Välkomna.

Datum

feb 28 2024
Expired!

Tid

18:00 - 20:00

Lämna ett svar