Från och med år 2020 Veteranernas program och utfärder gäller alltid och endast på onsdagar och har inte med klubbens övriga program/utfärder att göra.

Vid utfärder är samling alltid på angiven fiskeplats enligt programmet om inte annat är angivet i programmet, bemärk det gäller endast veteraners fiske, klubbens övriga utfärder kan ha en det på ett annat sätt.

Den 26 feb.
Vi testar om vi kan få en eller flera av havets havsöring i Smygehamn.
Vi samlas kl. 08,00 på husbilsparkeringen i Smygehamn, sen går vi ut och fiskar, kl. 11,00 grillar vi en korv eller två
En perfekt plats för dig som vill kustfiske från land.Vid snöstorm eller dylikt kommer dagen att flyttas. eller utgår från programmet. 

Kostnad för dig

Gratis

 

Den 18 mars Onsdag dag 1:

Vi kör till Laholm och tester laxfisket i Lagan, vi kör onsdag fm och inkvartera oss i Lagadalsgården ca 6–7 km från fiskeplatsen och för den som vill testa kan börja sitt fiske samma dag, men kl. 18,30 äter vi gemensamt och sin egen medhavda mat.

Torsdag dag 2:

Vi städar stugan direkt efter frukosten och sen tar vi oss ned till Laholm för att fiske lax i Lagan, här kan du spinnfiska eller flugfiska efter lax på en sträcka av ca 8 km.

Ca kl. 12,00 grillar vi en korv för sen att fortsätta med fisket till ca kl. 15,00 var vi börja packa ned fiskeutrustningen och alla laxarna för sen att köra hem.

Minsta antal deltagare är fem personer och föranmälan nödvändig, betalning för boende sker vid anmälan på swish 073 783 57 53 eller kontant på en av träffarna på onsdagarna.

Samling i Sallerup för gemensam transport.

Kostnad för dig

Vid minst antal fem personer

160 kr plus fiskekort á 200 kr

(2 fisk)

Klubben bjuder.grill dag två.

Den 15 april Vi fiskar i Tollerupsjön i Höör och ser vad den kan bjuda på för överraskningar, där finns möjlighet att grilla gratis i en av dom gillestugor som finns på området för den som önskar det,

Minst antal deltagare är tre personer och föranmälan nödvändig på telefon 073 783 57 53 eller på listan i klubben.

Vi samlas kl. 08.30 på parkeringen vid sjön och då har alla löst in ett fiskekort på Preem i Höör.

Ca kl. 14,30 tar vi oss hem efter en härlig dag.

Kostnad för dig

Fiskekort.

180 kr.

(2 fisk)

 
Den 13 maj
Vi ser om horngäddan har kommit till brofästet i så fram samlas vi på parkeringen vid brofästet kl. 09,00 och fiskar fram till omkring lunch var vi tar en fika och diskutera om vi skall fortsätta fisket.

Kostnad för digGratis +

(P-avgift)

 

Den 17 juni.

NYTT.

* VM i veteranfiske, om du vill spinnfiska eller flugfiska avgör du själva, men nu skall det avgöras vem som är och blir vårens veteranfiskare i VM.

Vi fiskar i sallerup i damm ett, samling vid fiskekortskontoret kl. 08,30 sen fiskar vi fram till kl. 13,00 var vi grillar och har prisutdelning, vill du sen stanna kvar och fortsätta med fisket avgör du själva.

Minst antal deltagare är tre personer och föranmälan nödvändig på telefon 073 783 57 53 eller på listan i klubben.

* VM = Veteranmästare.

Kostnad för dig100 kr

(2 fisk)

Prisutdelning & grill kl. 13,00
Juli & Augusti sommaruppehåll.

Den 16 sep. 

Vi testar fisket i Brostorps dammarna och ser om vi kan få tre fiskar per person,

Har vi tur kanske vi får en öring, men tar tacksam emot den regnbåge som vi får på kroken.

Samling på P-platsen i Brostorp kl. ca 10,00 (Kristianstads Sportfiskeklubb)

 

Kostnad för dig 

250 kr.

(3 fisk)

  

 

Den 21 okt.
Ärtsoppsfiske i sallerupdammerna, vi ser om vi kan få två fiskar var i valfri dam, därefter bjuds det på ärtsoppa i klubbstugan kl. 13,00 för dom som har fiskat

Kostnad för dig 100 kr

(2 fisk)

Klubben bjuder på ärtsoppa.

Den 18 nov.

* VM i veteranfiske, om du vill spinnfiska eller flugfiska avgör du själva, men nu skall det avgöras vem som är och blir höstens veteranfiskare i VM.

Vi fiskar i Landskrona i citadellet, samling vid fiskekortskontoret kl. 08,30 sen fiskar vi fram till kl. 13,00 var vi grillar och har prisutdelning, vill du sen stanna kvar och fortsätta med fisket avgör du själva.

Minst antal deltagare är tre personer och föranmälan nödvändig på telefon 073 783 57 53 eller på listan i klubben.

* VM = Veteranmästare.

Kostnad för dig

250 kr

(3 fisk)

Prisutdelning & grill kl. 13,00

Den 2 dec.

Gemensam julavslutning 2020 till självkostnad pris.

Samling i klubbstugan kl. 10.00 avslutning ca 13,00

  

Nytt från och med år 2020.

Vid fiskeutfärder är minst antal tre personer, vid övernattning gäller det antal sängplatser huset har, vi skall därför framöver anmäla oss på en lista i klubben eller sms på 073 783 57 53 eller på mail nhbnielsen@hotmail.com.

På onsdagar i klubben kommer vi/jag visa dig som vill lära sig grunderna i flugfiske, vi kommer också testa av att röka sin egen fisk i rökugn eller i en ABU rök, därutöver kommer klubben bjuda på grill, sallad och dricka ett par gånger (2 gångar – vår & höst) för dom som har löst ett fiskekort på veteranfisket i sallerupsdammen.

Matpriserna rusar i väg och det påverkar att vi tvingas ser över julbordet eventuellt skall ersättas med en jullandgång, en fördel med landgång är där blir mindre mat som skall slängas eller tas med hem av någon få och vi få inte glömma det också är tidskrävande för den/dom som fixar fram julbordet, hur som helst tvingas vi se över hur mycket vi skall betala och hur mycket klubben skall stå för, men en rimlig pris vill jag tro hamnar på omkring mellan 75 – 80 kr och person under förutsättning klubben skjuter till ett lite bidrag, normalpris i dag utan klubb bidrag ville vara ca 135 – 140 kr. och person för en landgång, dricka, tomtegröt, kaffe etc.

Prissättning som finns här i programmet gäller för år 2019, priserna kan därför komma att justerats av densamma för år 2020.

Nisse.