KM i Flugfiske gick av stapeln i Sallerup damm 2. Vi fiskade mellan 08-12 för att sedan ha prisutdelning. Fisket var mycket trögt men fisk syntes lite här och där men det var inte något som vi presenterade som verkade extra smarrigt. Om det berodde på vädret då det var omslag eller andra faktorer men de var inte speciellt intresserade. Totalt kom det upp 5 fiskar fördelade på 5 man av de 19 som fiskade av de 25 som var anmälda. Inför nästa år blir det så att man skall ha betalat innan ett visst datum för att vara säker på sin plats, har man inte betalt kan någon annan få platsen, det för att säkerställa att vi kan fylla upp vissa av våra eftertraktade turer samt att vi vet hur mycket det kommer att kosta klubben. Efter fisket så var det prisutdelning och fika vid klubbstugan. De som ville kunde fylla upp sin kvot genom fortsatt fiske men det var endast 5 medlemmar som fortsatte fiska.

Klubbmästare blev Kjell Winblad som fick tyngsta fisk på 1,99 kg.

Isac Larsson vann juniortävlingen då han var enda deltagaren.

1 Kjell Winblad 1,99 kg
2 Lars Kristensen 1,44 kg
3 Isac Larsson 1,16 kg
4 Andreas Rosenberg 1,0 kg
5 Michael Hammarlund 0,95 kg