Vi blev 6 st som anmälde sig till detta fiske som Goja håller i. Vi träffades vid Lilleskog vid 08-tiden för lite info om vart man kunde gå och vilka sträckor som anses extra heta men vattenståndet var mycket lågt, vi tippade på 50-70 cm under det normala vilket mycket väl kan påverka fisket negativt. Vi bestämde att träffas igen omkring 11:30 för korvgrillning. Fisket var mer än trögt och vi fiskade av stora sträckor både med fluga och spinn. Den som lyckades som ”vanligt” kan man säga var Kjell som fick en på 45 cm som fick simma tillbaka, den var annars fin i formen för denna tidpunkt.

Efter korvgrillningen som Goja skötte mycket bra drog vi vidare till Mossby för att testa lyckan där. Vi fiskade en stund men några tyckte det var svårvadat!? och Tore som inte tog vadare med sig kunde inte fiska ordentligt p g a lågvattnet så vi drog vidare. Nästa anhalt blev Abbekås där vi hoppades att man skulle kunna fiska ifrån någon av pirarmarna men även detta blev en besvikelse p g a det låga vattnet. Vi fiskade på ett tag men till slut var vi endast tre musketörer kvar som slängde in sina ”värjor” i bilarna och drog hem. Vi fick trots det dåliga fisket en mycket fin och trevlig dag.

Foton från utfärden.