Så var det dags för ännu ett regnbågsäventyr en korthelg till Sunnedamm i Knäred. Vi samlade på plats vid 16:30 tiden för inkvartering, genomgång av regler samt tidpunkt för kvällsmaten innan vi kunde börja fiska. Fisken var på hugget och vi kunde ha fiskat upp vår kvot direkt men vi hade sagt att endast halva egna kvoten fick tas upp idag för att ha något att fiska på imorgon.

Vid 19-tiden så samlades vi igen för kvällsmat som bestod ev en mycket god Räkkanapé a la Lysell sedan så blev det en mycket god Kycklinggryta med ris. Allt avslutades med kaffe och andra drycker och fiskehistorier som sig hör till innan vi kröp till kojs.

På lördagen var det ett gäng uppe tidigt när dygnets första morgonljus letade sig fram. Det var kallt, någon minusgrad med ishinnor här och där men helt fiskbart. Is i ringarna fick man räkna med och tina väck lite då och då. Idag så var fisken inte alls lika aktiv så det blev till att leta i flugasken och se om man kunde hitta något att lura dem med. Vi lunchtid och korvgrillningen så var det en del som fyllt sin kvot men en del hade fortfarande en fisk kvar.  När vi sedan avslutade för denna gång så hade nästan alla fått sin kvot men alla fick fin fisk med hem. Resans största fick Andreas en blank och fin på 4,1 kg.

Foton från utfärden.