Det blev ett fakirfiske, upp tidigt för att träffas och köra ifrån Sallerup 0500 för att vara säkra på att vi skulle få några bryggor vid småbåtshamnen i Köge. Vi 9 som träffades i Sallerup delade upp oss i tre bilar och så drog vi iväg. Taktiken visade sig vara riktig, när vi kom var alla bryggor lediga och vi bemannade dem snabbt. En knapp halvtimme senare kom det folk med spannar som de tänkte fylla med abborre och de såg inte allt för glada ut att vi stod där. Fisket var bäst längre in i systemet tidigt fram till det hade ljusnat sedan avtog det fisket och de som stod längre ut fick ett bättre fiske. Goja och Isak som var sin brygga trogen hela tiden fick omkring 50 abborrar totalt och av dem så åkte 3-4 st med hem. Två fina abborrar kom det upp mellan 7-8 hg men flertalet låg mellan 150-300g. Regnet låg i luften och ett par droppar ramlade ner då och då men inte i några större mängder förrän vid lunchtid och då beslöt vi att vi hade fiskat färdigt för dagen och huggperioden ändå hade löpt ut. En liten sväng in på Netto för att köpa lite Danska produkter innan vi styrde kosan hem igen.