Idag så höll vi reservfisket för det uteblivna KM i Pimpel och det fick bli KM i Kustfiske. Vi höll till på Järnkajen i Malmö och vädret och fisket var inte alls på vår sida. Vi fiskade mellan 10-14 och under denna tid blåste det rätt bra och regnet kom i omgångar. Då vi misstänkte att fisket skulle bli trögt beslöt vi att räkna all fisk, stor som liten utom sill och fjärsing samt att havsöring och lax skulle hålla minimimått. Även Catch and Release fick användas bara man visade närmaste granne fångsten. Kurt var den som först fick fisk, en liten torsk som tog på hans bottenmete och de första 20 poängen var säkrade. Patrik fick en bra bit in i tävlingen även en torsk, lite större än Kurts på spinn med wiggler och att den såg draget var nog tur för honom då torsken var enögd!! In på sista timmen så fick Sven-Erik en sandskädda och då hade vi tre intressenter till de tre plaketterna, då slog Kurt till och fick en fin sandskädda på 340g och säkrade segern. Dagens segrare blev Kurt med en torsk och en sandskädda vilket gav honom 40 poäng. På andra plats kom Patrik med 20 poäng då hans torsk både var tyngre och längre än Sven-Eriks sandskädda och därmed blev just Sven-Erik trea med sina 20 poäng. Vi andra tre fick nöja oss med fikat vid prisutdelningen. Deltagare:(Kust Grip, Patrik Rickard, Sven-Erik Rickard, Andreas Rosenberg, Bernad Budna och Michael Hammarlund).

Kurt med sin segrande sandskädda