Vi skulle samlas på Öresundssidan, Nordöstra piren men de flesta körde till Östersjösidan och Sydöstra piren så vi andra fick flytta på oss. Vi var 16 anmälda men 12 dök upp, kanske var det vädret som inte var på sin bästa sida med blåst och ibland kom det en droppe uppifrån med, solen ville inte visa sig alls. Att någon skulle bli först till 25 idag trodde vi skulle bli problem men någon skulle det nog bli. Efter 2 timmars fiske och inte ett känn gav flertalet upp och vi blev 5 st kvar som kämpade på. När det var en timme kvar frågade jag om vi skulle avbryta tävlingen och det var ingen som sa emot så vi slutade kl 10 istället för 11. Prisutdelningen gick snabbt då ingen fick någon fisk, det har aldrig hänt i klubbens historia att inga priser delats ut på en horngäddetävling. Deltagare:(Albin Svensson, Andreas Rosenberg, Annika Svensson, Casper Dahl, György Hegedüs, Göran Brandt, Johnny Dahl, Melker Wiklund, Michael Hammarlund, Niels Nielsen, Patrik Rickard och Rasmus Dahl)