Då var det så dags för höstfisket i Sunnedamm. Vi anlände på torsdagen efter 16:30 enligt avtalad tid och packade in oss i stugorna innan flugfiskegrejorna åkte fram och tacklades upp. Vi hann med någon timmes fiske innan det var dags för kväll och en mycket god kall charkbricka med tillbehör. Mats hade även fixat en mycket god äppelkaka till kaffet som vi gjorde vårt bästa för att äta upp men det finns botten även i hungriga fiskare. Vi satt sedan en stund och snackade innan det var dags att krypa till kojs. På fredagen var ett gäng tidigt ute och blötte sina flugor och allt eftersom temperaturen steg lite så vaknade det till även i de andra stugorna. Vi fiskade fram till 9 och intog sedan en härlig frukost innan det var dags att fortsätta fisket. Fisket var trögt men så är det med fiske, Mohamed hade dock bra fiske med sin Tricolor streamer. Något att anmärka på denna gång var storleken på fisken, största fisk var på 1,7 kg men flertalet låg omkring kilot och därunder. Vi tog ett lunchuppehåll vid 11:30 och lät oss väl smaka på grillad korv med bröd. Vi fiskade vidare men gråvädret och blåsten samt storleken på fisken gjorde att man var inte allt för taggad så vi lämnade Sunnedamm vid 15:30 tiden då var alla klara med fisket för denna gång.